"Тайната градина" - танцов спектакъл на Virginia Ballet, представяне в гр. Вършец

 

Virginia Ballet представяне в гр. Вършец

С трепет и вълнение, ви каним на третото представяне на нашия авторски спектакъл -- 🌳 "Тайната градина" в град Вършец.

Създаден по сюжета на едноименния роман от Франсис Бърнет, 🩰 балетният спектакъл е невиждано до сега ✨ творческо изживяване, за малки и големи почитатели на танцовото изкуството.

В интерпретацията на 📖 романа загатваме за тайните на човешката душа, чиито преобраз е градината. Разкриваме в по-дълбок смисъл събуждането и 🌸 разцъфването на “тайната” градина - 💗 олицетворение на човешкото сърце.

Нашият прочит на 🗝️ "Тайната градина" е комбинация от съвременни хореографии и пластика, класически изпълнения и 🩰 балет на палци.

В постановката участват всички деца на Virginia Ballet - от малките "първи стъпки в балета", до големите, ⭐ доказали своите умения на престижни конкурсни сцени.

Съчетали сме иновативни идеи, съвременни технологии и класическо изкуство, за да пренесем зрителите във ✨ вълшебната градина -- 🌳 там където могат да се решат всички проблеми на света.

Заповядайте -- на 30 август от 19:00 часа в Народно читалище „Христо Ботев - 1900 гр. Вършец”, за да изживеем заедно 🌹 завладяващото разцъфване на "Тайната градина"!!!

🎟️ ВХОД СВОБОДЕН

📌 Спектакъла е създаден с финансовата подкрепа на Национален Фонд Култура.

📌 Партньори в подготовката на спектакъла са Младежки Дом Велико Търново.

📌 Партньори в представянето на спектакъла са Народно Читалище "Христо Ботев - 1900 гр. Вършец".

📌 Дизайн - Calleidoscope Design Studio

📌 Либрето - Maria Kazarina

СНИМКИ ОТ СПЕКТАКЪЛА "ТУК"

Facebook събитие: "Тайната градина" - танцов спектакъл на Virginia Ballet, представяне в гр. Вършец


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Вършец за мен е символ на здраве, защото с животворните си води къпе и лекува телесни недъзи, а с великолепната си природа възражда преуморената душа, спомага за възстановяването на хармонията между тялото и душата.” (Д-р Дамян Иванов Първият директор на баните и основател на Боровия парк.)