Танцова формация “Блясък” в град Вършец (9 август 2023г.)

 

Представление на Танцова формация “Блясък” във Вършец

На 9-ти август 2023г. в град Вършец се проведе представление на танцова формация "Блясък" - гр. София. 

Танцовата формация „БЛЯСЪК” към Център по интереси КОСМОСО е създадена през 1999 от Милена Панова и Ангел Аврионов.

Формацията е член на Българска танцова организация и Българска спортна танцова федерация и активно участва във всички нейни мероприятия. Подготвя състезатели за представяне на турнири в страната и чужбина, както и води курсове с любителска насоченост. Предоставя възможности за концертни изяви, участия в различни конкурси и фестивали, както и спортни лагери и семинари.

Танцова формация “Блясък” в град Вършец на 9.08.2023г.

Развива стиловете – танцово шоу, класически и характерни танци, хип хоп, джаз, модерн, латино шоу и др.

Формацията се развива в областта на атрактивните съвременни танцови направления и техники и с интерес следи всички новости в обхвата  на танцовото изкуство.

Треньорите са професионални педагози и са работили като участници и консултант-инструктори с трупата на Нешка Робева „Нешанъл арт”, а също така и като преподаватели в Национална спортна академия, Нов български университет и Софийски университет – Департамент по спорт.

Повече снимки "ТУК"


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Вършец за мен е символ на здраве, защото с животворните си води къпе и лекува телесни недъзи, а с великолепната си природа възражда преуморената душа, спомага за възстановяването на хармонията между тялото и душата.” (Д-р Дамян Иванов Първият директор на баните и основател на Боровия парк.)