Две Нови Детски Съоръжения за Децата на Вършец



НОВА ПРИДОБИВКА ЗА ДЕЦАТА НА ВЪРШЕЦ


Ръководството, служителите и работниците на „Електростарт” АД от централния офис в София и от завода във Вършец дариха лични средства за закупуването на две детски съоръжения за игра, които бяха монтирани в емблематичната за града ни Слънчева градина в центъра на Вършец.
Съоръженията са мултифункционални и включват пързалка, люлка, катерушка, тунел и др.
Идеята за събиране на финансовите средства за дарението се ражда спонтанно по време на честването на 12-годишната корпоративна дейност на фирмата в началото на месец август.
Новата придобивка за нашите най-малки съграждани и гости на курорта е само част от сериозната програма на компанията, насочена към облагородяване на градската среда и икономическото развитие на региона.
Балони, цветни панделки, пъстрота, много слънце и детска глъч съпътстваха официалното откриване на детските съоръжения, което се състоя на 28.09.2012 г.
Кметът на община Вършец инж. Иван Лазаров връчи Свидетелство за дарение на инж. Анатоли Димитров – изпълнителен директор на „Електростарт” АД с благодарност към екипа на фирмата за жеста към децата на Вършец, а инж. Димитров предаде на Общината документите на съоръженията – технически спецификации, гаранционни карти, инструкции за експлоатация и безопасност.
Двамата ръководители прерязаха заедно лентата на новите игрови модули с пожелание за още много бъдещи съвместни проекти и инициативи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Вършец за мен е символ на здраве, защото с животворните си води къпе и лекува телесни недъзи, а с великолепната си природа възражда преуморената душа, спомага за възстановяването на хармонията между тялото и душата.” (Д-р Дамян Иванов Първият директор на баните и основател на Боровия парк.)